CICLE DE CONFERÈNCIES I PROJECCIONS

El cicle de conferències representatives de la música, són exponents que complementen el cicle vibracional de l'element més elevat del mateix univers i el seu daurat misticisme.
Les imatges il·lustren; al mateix temps donen forma i materialitzen la vibració en el seu context i expressió. Partint de la subtil vibració, arriben a un nivell de cotes altes, i configuració de les mateixes.

Carandell.

 
1982.- Conferència i projecció del Període Místic. Obra Cultural "La Caixa". Girona.
 
 
 
1983.- Conferència i projecció del Període Barroc. Casa de Cultura Obispo Lorenzana. Girona.
 
 
 
1983.- Conferència i projecció del Període Expressionista. Casa de Cultura Obispo Lorenzana. Girona.
 
 
 
1990.- Realització de l'obra "El sueño de Beethoven". Anys 1990-1992. Col. Història de la Música. Girona.
 
 
 
 
1994.- Presentació de l'obra "La Ascensión". Museu D'Art. - M D'A -. Girona.
 
 
 
1999.- Conferència i presentació Acadèmica Llibre de Bibliòfil, "Música Medieval - Història de la Música". State University of New York, Albany. Madrid.
 
 
 
2003.- Projecció & exposició de l'obra Geometria Estel·lar - Figuració o Abstracció -. Col. Història de la Música. Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Figueres.
 
 
 
2003.- Projecció & exposició de l'obra Geometria Estel·lar 2 - Figuració o Abstracció -. Col. Història de la Música. Fundació "La Caixa". Santa Cristina d'Aro.
 
 
 
2004.- Presentació & projecció de l'obra, Harmonia Dimensional. Història de la Música. M D'A. Girona.
 
 
2005.- Conferència i projecció de la Novena Simfonia de Beethoven i Història de la Música fins inici del Romanticisme. Sala Galà. Centre Cultural. Cassà de la Selva.
 
 
 
2006.- Conferència i projecció de la Novena Simfonia de Beethoven. Història de la Música. Sala d'Actes de l'Ajuntament. Fornells de la Selva.
 
 
 
 
2006.- Projecció & exposició & concert "Els Ministrils" Període Medieval i Història de la Música. Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics. Girona.
 
 
 
 
2006.- Conferència i projecció & exposició Novena Simfonia de Beethoven a Ass. Beethoven France ABF. París.
 
 
 
2007.- Conferència i projecció de la Novena Simfonia de Beethoven. Club Marina Casinet. Lloret de Mar.
 
 
 
2007.- Presentació & projecció i exposició "Síntesi Musical". Col. Història de la Música. Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Figueres.
 
 
 
2007.- Conferència i projecció de la Novena Simfonia de Beethoven. Col. Història de la Música. Universitat d'Albany - International Institute. Madrid.
 
 
 
2009.- Projecció & presentació del llibre "Carandell ad Beethoven". Sala d'Actes de l'Ajuntament. Fornells de la Selva.
 
 
 

SINOPSI

És d'importància sentir i fer sentir la vibració de la música, recorrent canals diversos plens de sutilesa dins l'orde de l'univers. Partint de sòlides bases capaces de sostenir diferents corrents sintonitzats i visualitzats com un tot. Dirigits cap a l'elevada harmonia dimensional, necessitat de la qual és part de la mateixa evolució.